Vitlöksdoftande champinjonsallad


Antal portioner 2 Portioner

Ingredienser
1 Burk Fammarps champinjoner
DRESSING
2 tsk Citronsaft
4 tsk Majsolja
1 Vitlöksklyfta: pressad
1/2 tsk Örtsalt
1 Krm svartpeppar
1 msk Persilja; finklippt


Så här gör du:

Häll av spadet från svampen ordentligt. Rör ihop dressingen och
blanda den väl med svampen. Låt stå kallt i 2-3 timmar. Servera som
entrerätt på rostat bröd eller till grillat kött eller fisk.

VV-info: 2 MF per portion

Man kan också fylla en baguette (60 g) med hälften av salladen och 60
g Keso för en god lunchrätt.

VV-info: 2 B, 1 P och 2 MF per portion
Vitlöksdoftande champinjonsallad recept på  enkel och lättlagad mat.