Tre små läckra snittar


Antal portioner 8 Portioner

Ingredienser
30 g Mörkt bröd; pumpernickel
-eller tunt skivat grovbröd
90 g Ljust osötat bröd; i tunna
-skivor
30 g Rökt renstek
Gurkskivor
8 Sötmandel; strimlade, lätt
-rostade
20 g Grönmögelost
60 g Kesella
Pepparrot
4 tsk Bordsmargarin
4 Rädisa


Så här gör du:

Skär det mörka brödet i lika många bitar som portioner. Skär det ljusa
brödet i dubbelt så många bitar. Bred tunt med margarin på brödet.
Dela rensteken i lika stora skivor. Skiva gurkan. Blanda 1/3 av
kesellan med nyriven pepparrot i önskad mängd. Blanda osten med
resten av kesellan.
Fördela pepparrotskesellan på hälften av det ljusa brödet. Lägg på
rensteken och strö lite pepparrot över. Lägg gurkskivor och
mandelflis på resten av det ljusa brödet. Fördela ostmassan på det
mörka brödet och garnera med 1/2 rädisa.

VV-info: 1/2 MF, 1/4 P, 1/4 B och 25 BK per portion
Tre små läckra snittar recept på  enkel och lättlagad mat.