Tomatpaj med fetaost


Antal portioner 8 Bitar

Ingredienser
PAJSKAL
1 dl Grahamsmjöl
2 dl Vetemjöl
125 g Margarin
1 msk Vatten
FYLLNING
200 g Fetaost
1 burk Kesella gourmet
6 Tomater
1 msk Olivolja
1 msk Balsamvinäger
10 Oliver; svarta ev fler, 12
1 bunt Gräslök


Så här gör du:

Hacka samman ingredienserna till pajdegen och låt vila kallt en stund.
Tryck sedan ut degen i en form, ca 24 cm i diameter. Nagga med gaffel
och grädda mitt i ugnen i 225 grader i ca 15 minuter.

Riv fetaosten grovt på rivjärn och blanda med kesella. Skiva
tomaterna och marinera dem några minuter i olivolja och balsamvinäger.

När pajskalet kallnat fylls det med ostkrämen. Täck med tomatskivorna,
garnera med oliver och klipp gräslök över. Förvaras svalt i väntan på
servering.
Tomatpaj med fetaost recept på  enkel och lättlagad mat.