Tagliatelle med spenat, valnötter och roquefort


Antal portioner 4 Portioner

Ingredienser
400 g Tagliatelle
250 g Spenat; djupfryst
1 Gul lök; hackad
1 msk Margarin
1/2 Kockens muskotnöt
2 dl Creme fraiche
2 dl Mjölk
1 paket Philadelphia Roquefort
50 g Valnötter; hackade
Salt
Vitpeppar
Grovmalen svartpeppar


Så här gör du:

Koka tagliatellen enligt anvisningarna på paketet.
Hacka bladspenaten grovt och fräs den i en kastrull tillsammans med
löken. Riv ner muskotnöten. Tillsätt creme fraiche och mjölk och
smält ner Philadelphia Roquefort. Låt koka ihop 3-4 minuter, smaka av
med salt och vitpeppar.
Servera spenatsåsen till pastan tillsammans med grovmalen
svartpeppar och strö de grovhackade valnötskärnorna över.
Tagliatelle med spenat, valnötter och roquefort recept på  enkel och lättlagad mat.