Svensk pannbiff med lök


Antal portioner 1 Portion

Ingredienser
LÖK
1 Gul lök; strimlad
1 dl Vatten
Soja
BIFF
100 g Blandfärs
1 msk Ströbröd
1 msk Lättmjölk
1 Krm salt
1 Krm aromat
1/2 Krm vitpeppar
1 tsk Flytande margarin; till
-stekning
TILL SERVERING
125 g Potatis; kokt
Grönsallad
Gurka


Så här gör du:

Mjukkoka löken i vattnet med några droppar soja medan biffen steks.

Blanda färs med resten, forma 1-2 biffar per portion och stek i
fettet. Tag upp. Blanda i lök med vätskan och hetta upp. Häll löken
över biffen. Servera med potatis och grönsaker.

VV-info: 2 1/2 P, 1 MF och 1 1/3 B (alternativt 1 B och ca 30 BK) per
portion.
Svensk pannbiff med lök recept på  enkel och lättlagad mat.