Pannbiff med tomat och osttäcke


Antal portioner 1 Portion

Ingredienser
80 g Nötfärs
1 tsk Ströbröd
1 msk Gul lök; finhackad eller
-riven
Salt
Peppar
1 Krm timjan
2 msk Vatten; ev något mer
1 tsk Flytande margarin
15 g Ost; mager, riven eller
-tunt skivad
30 g Ljust osötat bröd
Tomat
Grönsallad
Gräslök


Så här gör du:

Blanda ströbröd, lök, lite salt, peppar och vatten. Låt svälla några
minuter. Blanda med färsen och smaksätt med timjan. Forma till en
biff. Stek biffen i margarinet. När ena sidan är stekt, vänd, lägg på
tomatskiva och osten och stek färdigt under lock så att osten får
smälta lite. Servera på rostad brödskiva med grönsallad, tomat och
gräslök.

VV-info: 1 MF, 2 1/2 P, 1 B och 10 BK per portion
Pannbiff med tomat och osttäcke recept på  enkel och lättlagad mat.