Ostkotletter


Antal portioner 4 Portioner

Ingredienser
4 Fläskkotletter, gärna från
- karrén
1 tsk Salt
1 Krm nymalen svartpeppar
50 g Riven Parmesanost eller 2 dl
- annan riven lagrad ost
2 dl Creme fraiche
1 burk Champinjonpuré, ca 105 g
Ev finhackad persilja


Så här gör du:

Tillagningstid: ca 50 min. 1. Sätt ugnen på 200°. 2. Gnid in
kotletterna med salt och peppar. Lägg dem i en låg vid ugnssäker
form. Kotletterna skall inte ligga på varandra. 3. Strö osten över
kotletterna. 4. Blanda samman creme fraiche och champinjonpuré och
lägg blandningen runt kotletterna. 5. Stek på galler mitt i ugnen
20-30 min tills kotletterna är ljusbruna och genomstekta. Tiden är
beroende av hur tjocka kotletterna är. Strö gärna över lite persilja.
6. Servera med kokt potatis och grönsallad eller tomatsallad.
Ostkotletter recept på  enkel och lättlagad mat.