Ostfyllda spättafiléer med champinjoner


Antal portioner 2 Portioner

Ingredienser
200 g Spättafilé; fryst, gärna
-styckfryst
Salt
Peppar
1 1/2 msk Philadelphia lightost
1 msk Orökt kaviar
Persilja
2 tsk Ströbröd
2 tsk Flytande margarin
1/2 dl Fiskbuljong
1/2 dl Mellanmjölk
50 g Champinjoner; färska eller
-frysta, ev mer
Potatis: kokt


Så här gör du:

Blanad ost, kaviar och lite finhackad persilja. Fördela på
spättafiléerna. Vik ihop och vänd i en blandning av ströbröd, salt
och peppar. Hetta upp 3/4 av margarinet i en ugnsfast form. Lägg i
fiskfiléerna och ställ in formen i 175-200° ugn. Slå på
buljong/mjölkblandningen efter ca 5 minuter. Prova med en sticka att
fisken är färdig efter 15-20 minuter. Fräs champinjonerna, hela eller
grovt skivade, och lite persilja i resten av margarinet. Lägg dem
ovanpå fisken. Servera genast med nykokt potatais.

VV-info: 2 gula, 1 f-gul och 1/4 röd
Ostfyllda spättafiléer med champinjoner recept på  enkel och lättlagad mat.