Mintfudge


Antal portioner 30 Stycken

Ingredienser
75 g Smör
1 msk Mjölk
150 g Mörk blockchoklad
1 1/2 dl Florsocker
1/2 krm Pepparmintessens
GARNERING
1 dl Florsocker
1/2 msk Vatten
Suckat


Så här gör du:

Smält smöret i en kastrull. Tillsätt mjölken och chokladen i
småbitar. Låt chokladen smälta. Tillsätt sedan florsocker och rör om.
Rör i pepparmintsessensen. Häll smeten i en liten form gjord av
bakplåtspapper och ställ kallt att stelna. Skär sedan i småbitar och
garnera slutligen med glasyr, som rörs ihop av florsocker och vatten,
samt suckat.

På bilden är det spritsat en vågig florsockerrand på diagonalen, samt
en liten bit suckat i de andra två hörnen. Min anm.
Mintfudge recept på  enkel och lättlagad mat.