Mini-ostkakor


Antal portioner 8 Ostkakor

Ingredienser
2 Ägg
150 g Keso
3 msk Vetemjöl
2 msk Mild yoghurt
2 msk Socker
1 dropp Bittermandelolja
1 dl Frysta bär; tex blåbär, vin-
-bär, hallon
1 tsk Florsocker


Så här gör du:

Vispa ägg och keso. Rör i mjöl, yoghurt och socker. Droppa i
bittermandeloljan. Fördela blandningen i små aluminiumformar. Lägg
bären över blandningen. Grädda i 25 minuter i 175°. Strö över
florsocker när de har svalnat.

VV-info: 83 kcal och 2,5 g fett per mini-ostkaka (tar man två
motsvarar det 1 1/2 gul enligt "snurran", jag får det till 1 gul och
1/4 röd..)
Mini-ostkakor recept på  enkel och lättlagad mat.