Limefromage


Antal portioner 6 Servings

Ingredienser
5 Gelatinblad
3 Ägg
1 dl Socker
1 Limefrukt
2 dl Lätt Crème Fraiche
1 dl Vispgrädde
TILL GARNERING
1 Limefrukt


Så här gör du:

Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 minuter. Dela äggen. Vispa
gulor och socker pösigt. Riv limeskalet på rivjärn och pressa ur
saften. Värm limejuicen lite. Krama vattnet ur gelatinbladen. Lös upp
gelatinet i juicen. Häll gelatin-juiceblandningen i en fin stråle ner
i äggmassan, rör hela tiden. Rör ner Lätt Crème Fraiche. Vispa grädde
och rör ner. Vispa till sist vitorna till hårt skum och blanda
försiktigt ner dem i smeten. Häll i portionsglas. Låt stelna i kyl
3-4 timmar. Garnera med limeskiva.
Limefromage recept på  enkel och lättlagad mat.