Köttfärsröra med tomat och morot


Antal portioner 1 Portion

Ingredienser
110 g Nötfärs
1 Morot
1 tsk Flytande margarin
1 dl Krossade tomater; ev upp
-till det dubbla
1/2 tsk Salt
1/2 Krm peppar; ev något mer
1 Krm paprikapulver
1 tsk Tomatpuré; om man vill
1/2 tsk Soja; om man vill


Så här gör du:

Skala och riv moroten. Bryn först köttfärsen i margarinet i en
stekpanna på medelstark värme. Rör om i stekpannan tills den blir en
grynig massa. Lägg i moroten och låt den fräsa med några minuter.
Tillsätt tomatkross, salt och kryddor. Låt köttfärsröran koka på svag
värme i 5-8 minuter.
Smaksätt gärna extra med tomatpuré och soja.

VV-info: 1 1/2 gul och 1 f-gul per portion (omräknat och justerat av
Annica Lindgren)
Köttfärsröra med tomat och morot recept på  enkel och lättlagad mat.