Kryddig pasta med dansk fetaost


Antal portioner 4 Portioner

Ingredienser
500 g Pasta; (helst färsk)
1/2 dl Olivolja; ev. 1 dl
2 Vitlöksklyftor, pressade
4 msk Persilja, slätbladig, hackad
4 tsk Krusmynta, torkad
Vitpeppar, nymald
200 g Fetaost, dansk, smulad
400 g Cherrytomater; i halvor


Så här gör du:

Koka pasta enl. anvisn. Dela cherrytomaterna.

Värm oljan i kastrull och tillsätt den pressade vitlöken och fräs
någon minut. Tag av från värmen och tillsätt persilja, krusmynta och
peppar. Blanda pastan med oljeblandningen och hälften av osten och
tomaterna.

Lägg upp på varma tallrikar och fördela resten av osten och tomaterna
på pastan.
Kryddig pasta med dansk fetaost recept på  enkel och lättlagad mat.