Johans hallonglasspaj


Antal portioner 1 Paj

Ingredienser
PAJSKALET
15 Digestivekex; smulade
125 g Smör; smält
1/2 dl Vit sirap
FYLLNINGEN
1/2 l Hallon
2 dl Outspädd hallonsaft
1 dl Florsocker
3 Äggula
250 g Kesella
2 dl Vispgrädde
GARNERINGEN
1/2 l Hallon
Citronmelissblad


Så här gör du:

1 paj räcker till 8-10 personer.

Blanda kexsmulorna, sirapen och det smälta matfettet. Tryck ut degen
i en pajform.
Vispa äggulorna med florsockret tills det är vitt och pösigt. Mosa
hallonen. Blanda med hallonsaft och kesella och blanda ner i
äggsmeten. Vispa grädden i en annan bunke. Vänd ner grädden i
bärsmeten. Häll upp i pajskalet och ställ i frysen i minst 5 timmar.
Ta ut pajen ca 30 minuter före servering. Garnera med hallon och
citronmelissblad.
Johans hallonglasspaj recept på  enkel och lättlagad mat.