Italiensk smörgåstårta


Antal portioner 15 Bitar

Ingredienser
9 skiva Landgångsbröd
Fyllning 1
3 Tomater
1/2 Rödlök
125 g Mozarellaost
3/4 dl Pesto
Fyllning 2
100 g Parmaskinka
40 g Marinerade soltorkade tomate
200 g Philadelphiaost
1 dl Lätt creme fraiche
Överst
125 g Cantadouost med vitlök och
-resten av philadelphiaosten
1 dl Lätt creme fraiche
Garnering
3 dl Creme fraiche
50 g Parmaskinka
50 g Salami
Cocktailkapris
Några svarta oliver
Soltorkade tomater eller kör
Färsk basilika
Ev skivad gurka eller ruccol
Citronskivor


Så här gör du:

Skölj och skär tomaterna i små tärningar. Hacka löken och skär osten i
små tärningar. Blanda allt med peston.
Strimla skinka och tomater. Blanda med ost och creme fraiche
Skär bort kanterna på brödet. Lägg 3 brödskivor bredvid varandra. Bred
över första fyllningen och täck med 3 skivor. Bred på nästa fyllning
och täck med de sista skivorna. Blanda cantadon, philadelphiaost och
lätt creme fraiche. Bred det över de tre översta skivorna.
Vispa vanlig creme fraiche (vanlig går inte), bred och spritsa på
kanterna. Garnera med skinka, salami, oliver, kapris, basilikablad,
tomater, ev gurka, sallad och citronskivor.
Italiensk smörgåstårta recept på  enkel och lättlagad mat.