Hälleflundra med grillat grönsaksspett


Antal portioner 4 Portioner

Ingredienser
4 skiva Hälleflundra; á 150 g
1 dl Kockens stek & grillolja
Salt
Grovmalen svartpeppar
4 Champinjoner
1/2 Röd paprika
1/2 Gul paprika
1 Zucchini
1 Röd lök
1 dl Kockens vitlöksolja
Salt


Så här gör du:

Börja med att lägga fiskskivorna, på ett fat eller i en plastpåse.
Häll på grill & stekolja och marinera i 2 timmar före grillning.
Skär grönsakerna i bitar och trä upp dem på spett efter tycke och
smak. Lägg dem på fat och häll över vitlöksolja. Låt spetten ligga
och dra ca 1 timme.
Krydda fisken med salt och grovmalen svartpeppar och spetten med
salt. Grilla dem tillsammans, fisken 4-5 minuter på varje sida och
spetten 5-6 minuter.
Hälleflundra med grillat grönsaksspett recept på  enkel och lättlagad mat.