Halstrad råbiff


Antal portioner 4 Portioner

Ingredienser
400 g Nymalen nötfärs
4 Äggula
4 msk Gul lök; finhackad
4 msk Inlagda rödbetor; finhackade
4 msk Kapris
Salt
Svartpeppar
Olja; till stekning
GARNERING
Pepparrot; riven
Rädisor; skivade
Ättiksgurka; i skivor
Sallad; strimlad
Rödlök; i ringar
Timjankvistar


Så här gör du:

Tidsåtgång ca 15 minuter.

Blanda smeten till råbiffen. Dela färsen och forma till biffar. Gör
garneringen och fördela på tallrikarna. Hetta upp en
gjutjärnsstekpanna och pensla eventuellt med lite olja. Halstra
biffarna ca 1 minut på var sida. Garnera med rödlöksring och
timjankvist.

Tips: Biffarna kan även serveras råa men blanda då ej i äggulorna utan
servera dem i äggskal som ställs ovanför biffarna.
Halstrad råbiff recept på  enkel och lättlagad mat.