Goda korvlådan


Antal portioner 4 Portioner

Ingredienser
2 Gula lökar
300 g Falukorv; wiener- eller
-grillkorv går också bra
2 Msk margarin
1 Påse Brun Sås, pulver
1 dl Mjölk
1/2 dl ättiksgurka; hackad
1/2 Tsk paprika
Salt
Vitpeppar
4 Port potatismos
Ströbröd


Så här gör du:

Skär löken i skivor. Strimla falukorven, skiva annan korv. Fräs lök
och korv i lite matfett så att det får färg, Strö över såspulvret,
rör om och späd med lagom mängd mjölk och vatten så stuvningen blir
lagom tjock. Koka ca 5 minuter, smaka av med gurka, paprika, salt och
peppar. Klicka ut potatismoset runt kanten på en smord ugnsfast form.
Häll stuvningen i mitten. Pudra över ströbröd och gratinera i 250 C
ca 20 minuter.
Goda korvlådan recept på  enkel och lättlagad mat.