Ginger Fruit Sauce - fruktsås med ingefära


Antal portioner 1 Omgång

Ingredienser
1/2 dl Brun farin
1/2 dl Vatten
4 1/2 dl Hallon; frysta, osockrade
2 dl Jordgubbar;frysta, osockrade
-skivade
2 dl Tropiska frukter; i bitar,
-skalade, tex mango, banan
-eller ananas
3 msk Färskpressad citron
1 krm Kanel
3 msk Syltad ingefära; sköljd,
-torkad och riktigt fin-
-hackad


Så här gör du:

Koka upp farin och vatten under omrörning i en tjockbottnad kastrull.
Tillsätt hälften av hallonen och sjud i 5 minuter. Sila bort kärnorna.
Tillsätt alla de andra ingredienserna och blanda försiktigt men väl.
Servera såsen rumstempererad.
Ginger Fruit Sauce - fruktsås med ingefära recept på  enkel och lättlagad mat.