Fudgekakor


Antal portioner 30 Stycken

Ingredienser
200 g Smör
3 dl Socker
2 Ägg
1 dl Kakao
4 tsk Vaniljsocker
2 dl Vetemjöl
1 tsk Bakpulver
GLASYR
2 dl Vispgrädde
2 dl Socker
2 msk Sirap
100 g Mörk blockchoklad
100 g Smör


Så här gör du:

Smält smör i en kastrull, rör ner socker och ägg. Rör ner resten och
bred ut på bakpapper i en långpanna. Grädda i 175° i 15-20 minuter.
Vänd kakan och ta bort bakplåtspappret. Glasyr: Koka allt utom smör i
en kastrull i 15-20 minuter tills det tjocknar. Blanda i smöret. Bred
såsen över den kalla kakan och låt det svalna. Skär i rutor.
Fudgekakor recept på  enkel och lättlagad mat.