Fläskfilé Café de Paris


Antal portioner 4 Portioner

Ingredienser
600 g Fläskfilé
Matfett till stekning
Salt och peppar
Kryddsmör:
2 Vitlöksklyftor
1/2 Kruka persilja, grovklippt
100 g Smör, kallt
1 Äggula
1 msk Tomatpuré
2 msk Mango chutney
1 Krm cayennepeppar
1/2 tsk Dragon
1 Krm timjan
Ugn 250 grader


Så här gör du:

Finfördela vitlöksklyftorna och persiljan i matberedaren. Blanda
snabbt med övriga ingredienser. Bryn köttet runt om och krydda lätt.
Efterstek under lock på svag värme cirka 15 min. Skär filén i cirka 3
cm tjocka skivor och lägg dem i en ugnsform. Bred kryddsmör på varje
skiva och gratinera i övre delen av ugnen i cirka 1 minut. Servera
med potatiskaka och svartrötter.
Fläskfilé Café de Paris recept på  enkel och lättlagad mat.